22 април 2012

За Боян мага, Богомилството и кармата на България

Слава Севрюкова за България и света – пророчества 2/4

Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.“
България се срива под турско робство, поради натрупаната с векове карма от безмилостните гонения срещу богомилите.


По-късно, въпреки многобройните опити, сама не намира сили да отхвърли турското иго. Свободата й идва отвън, от руснаците. Помислете защо се дарява независимост… Затова не е изцяло изплатена кармата ни. Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината.“

=========================================================================
Боян Мага - основател на Богомилството
http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=1322.0;wap2
Всички случили в България и Европа след 927 г. събития са породени от младия български принц Боян, който е главата и идеологът на богомилството. Като юноша той е сред елита на Константинополската Магна Аула (Магнаура), като с ерудицията и ученолюбието си често е сравняван със собствения му баща. 
Богомилството е учение на българския, славянски и общочовешки гений, родено и откърмено в България.
Основател и ръководител на учението е Боян Магът, а поп Богомил, Васил, Тихик, Адриан и Никита са разпространители и проповедници на Богомилството.

Кой е Боян?Боян, наричан от народа Магът е четвъртият най-малък син на цар Симеон от вторият му брак с византийска принцеса. Търсейки корените на Мъдростта, Боян събира знания в Магнаурската школа в Константинопол, която е построена върху принципите на Древната Магия, конструирана още през Шумерската култура. После преминава през езотеричната школа на Александрийската библиотека, която още пази плодовете от познанието на вътрешния кръг от Посветени в Древно- Семитската култура на Атлантската раса. Накрая за него отваря врати и Храма на Мъдростта в Багдат. Това е Боян Магът, един от малцината Посветени в Световните Мистерии, който основава и ръководи Учението на Божествената Мъдрост - Богомилството. Учение взривило сковаващият схоластичен мироглед и освобождавайки човешкият дух, довело света да Реформацията и Ренесанса.

Няма коментари: